Top

”Heroes”: Η πολυσυλλεκτική μπάντα προς τιμή του David Bowie σε ενα μοναδικό tribute!

todayMarch 24, 2024 2

Background
share close
Festival banner advertising

A Tribute to David Bowie by «Heroes» tribute band

Παρασκευή 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

@ Principal Club Theater (Mylos Area)

στις 21.00

Η «Heroes tribute band» είναι η πρώτη πολυσυλλεκτική μπάντα προς τιμή του David Bowie που υπάρχει στην Ελλάδα. Είναι η μοναδική tribute band που έχει στις τάξεις της πολλούς τραγουδιστές. Κι αυτό γιατί καθένας ερμηνευτής αποτυπώνει ένα σημείο, μια περίοδο από το τεράστιο έργο του David Bowie. Αυτό το πολύ ξεχωριστό θέαμα θα απολαύσουμε στην σκηνή του Principal Club Theater – Mylos Area, την Παρασκευή 24 Μαρτίου.

A Tribute to David Bowie by «Heroes» tribute band

Ξεκίνησε την πορεία της πριν έξι περίπου χρόνια με αφορμή το θάνατο του μεγάλου αυτού καλλιτέχνη και έχει στο ενεργητικό της τέσσερα μεγάλα live.

Το πρώτο έγινε στις 15/05/2016, υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανακούφιση των προσφύγων. Έκτοτε συμμετέχει σε αφιερώματα για τον Bowie (Gazarte, Gagarin, Ρομάντσο) συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου, αλλά και εξαιρετικές κριτικές. Στις 10/02/2018 (επέτειος 2 χρόνων από τον θάνατο του D. Bowie) εμφανίστηκε στο Ρομάντσο στα πλαίσια ενός μεγάλου αφιερώματος του ραδιοσταθμού Pepper. To David Bowie: Ch-ch-changes έλαβε επίσης χώρα στο Μέγαρο Μουσικής στις 17/05/2019 στο Banquet κάνοντας sold out σε αίθουσα 1.000 ατόμων. Στις 08/01/23 παρουσιάστηκε στην αγορά του Κέντρου Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, οπού συγκέντρωσε περισσότερα από 4000 άτομα.

Για τον DavidBowie

Από το Space Oddity του 1969 μέχρι το Blackstar του 2016, ο Bowie άφησε ανεξίτηλα το στίγμα του στο καλλιτεχνικό στερέωμα, μέσα από τραγούδια-σταθμούς, και δίσκους που είναι πλέον σημεία αναφοράς σε όλους τους μουσικούς κύκλους. Αυτό το δύσκολο εγχείρημα επετεύχθη μέσα από τη διαρκή αναζήτηση, τον αυτοσχεδιασμό και την καινοτομία. Τίποτα δεν ήταν ίδιο με το προηγούμενο. Τίποτα δεν το είχαμε ξαναδεί. Όλες οι μουσικές περίοδοι του θα παρελάσουν, σε ένα πρόγραμμα που στόχο έχει τόσο την επαφή με τον καλλιτέχνη και τη γνώση γύρω από αυτόν, όσο και τη διασκέδαση του κοινού.

Οι«Heroes» είναι οι:

Tolis Fasois (φωνή)

Lou is (φωνή)

Γιώργος Μπίλιος(φωνή)

George Gaudy (φωνή)

Δημήτρης Θεοχάρης (πιάνο/πλήκτρα)

Στέλιος Πασχάλης (τύμπανα)

Γιώργος Βασιλάτος (κιθάρες)

Mάριος-Λαζ Ιωαννίδης (κιθάρες)

Θοδωρής Kαπετανάκος (μπάσο)

Sam Marlieri (σαξόφωνο)

Ιδέα/καλλιτεχνική επιμέλεια : Γιώργος Μπίλιος

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Mylos Club Thessaloniki

Ανδρέου Γεωργίου 56 (54627, Θεσσαλονίκη)

Ώρα προσέλευσης: 21.00 Ώρα Έναρξης: 22:00

☎️ Για κρατήσεις θέσεων με τραπέζι τηλεφωνικά στο 2310.510081

Εναλλακτικά: επικοινωνείτε με μήνυμα στο inbox της σελίδας στο facebook Mylos Club Thessaloniki με το ονοματεπώνυμό σας, κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και αριθμό ατόμων κράτησης.

Προπώληση: 12€

Ταμείο: 15€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

• ΣΑΡΩΘΡΟΝ (Λαδάδικα)

(Κατούνη 17 – 2310.538282)

• ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ (Κέντρο)

(Πλ.Ναυαρίνου, Τηλ. 2310.278515)

• ΔΙΩΡΟΦΟΝ (Καλαμαριά)

(Κερασούντος 81, Τηλ. 2310.453998)

• Ηλεκτρονική Προπώληση μέσω Viva.gr:https://www.viva.gr/tickets/music/davidbowie-tribute

Written by: admin

Rate it

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Design & Developed
0%