Featured

Oι νέες κυκλοφορίες που αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα

todayMarch 24, 2024 3

Background
share close
Festival banner advertising

Ένας χαμούλης επικρατεί στις κυκλοφορίες δίσκων που αναμένονται τους επόμενους μήνες…

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε κατά πώς φαίνεται, ότι η πανδημία ή ανέβαλε τα σχέδια πολλών ή «έστρωσε» στη δουλειά πολύ κόσμο…

Πάμε να δούμε τι παίζει γενικώς λοιπόν:

Arctic Monkeys: Στις 4 Δεκεμβρίου αναμένεται το live album “Arctic Monkeys Live At The Royal Albert Hall”. Πρόκειται για την ηχογράφηση της ζωντανής εμφάνισης του συγκροτήματος στις 7 Ιουνίου του 2018, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν στον Οργανισμό War Child.

Steven Wilson: O Steven Wilson αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο του album με τίτλο “The Future Bites”, στις 29 Ιανουαρίου του 2021.

Την περασμένη Παρασκευή μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ακόμη ένα single μέσα από τον συγκεκριμένο album, το οποίο φέρει τον τίτλο King Ghost και το οποίο μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Να θυμίσουμε ότι έχουν ήδη δοθεί στη δημοσιότητα τα singles Εminent Sleaze και Personal Shopper.

Τhe Smashing Pumpkins: Ως γνωστόν οι Smashing Pumpkins αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε περίπου ένα μήνα το follow up του “Shiny and Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun“.

Το επερχόμενο album φέρει τον τίτλο “Cyr” και μέχρι στιγμής έχουν δοθεί στη δημοσιότητα συνολικά 5 singles με τους τίτλους Colour Of Love, Confessions Of A Dopamine Addict, Wrath, Anno Satana και Birch Grove.

Πριν τρεις μέρες μάλιστα, δόθηκαν στη δημοσιότητα και άλλα δύο singles με τους τίτλους Ramona και Wyttch και τα οποία μπορείτε να ακούσετε στους παρακάτω συνδέσμους.

Nα πούμε εδώ ότι το “Cyr” ηχογραφήθηκε στο Σικάγο, ενώ την παραγωγή προσυπογράφει ο ίδιος ο Billy Corgan και να σας θυμίσουμε ότι το συγκρότημα δουλεύει αυτό το διάστημα πάνω στα sequel των albums “Mellon Collie & The Infinite Sadness” και “Machina/The Machines Of God“.

Deftones: Στις 11 Δεκεμβρίου αναμένεται το album “Black Stallion“, η remix δηλαδή version του κλασικού τους album “White Pony“.

Nα πούμε ότι το “Black Stallion” θα “κοσμούν” ηχηρά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως Robert Smith των Cure και Mike Sinoda των Linkin Park.

Nα πούμε επίσης ότι πρόσφατα δόθηκε στη δημοσιότητα και το remix του Knife Prty από τους Purity Ring, το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Θυμίζουμε ότι οι Deftones το προηγούμενο μήνα κυκλοφόρησαν το εκπληκτικό album “Ohms“.

Mogwai: Νέο album αναμένεται και από τους Mogwai. To νέο αυτό album φέρει τον τίτλο “Αs the Love Continues” και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Φεβρουαρίου του 2021.

Πάρτε μία γεύση από το πρώτο single που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο “Dry Fantasy“:

Sivert Hoyem: Τέσσερα χρόνια μετά τη solo δισκογραφική του δουλειά, ο Sivert Hoyem επιστρέφει με ένα νέο ΕΡ, το οποίο φέρει τον τίτλο “Rose of Neurosis” και αναμένεται στα ράφια των δισκοπωλείων στις 12 Φεβρουαρίου του 2021.

Μπορείτε μάλιστα να δείτε το πρώτο δείγμα αυτής της δουλειάς στον παρακάτω σύνδεσμο:

Sleaford Mods: Να ξεκινήσουμε από το ότι τους αγαπάμε και στη συνέχεια να σας ενημερώσουμε ότι αυτά τα τυπάκια ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του έκτου τους album με τίτλο “Spare Ribs” στις 15 Ιανουαρίου του 2021.

Πάρτε μία γεύση από το επερχόμενο αυτό album με το πρώτο single που δόθηκε στη δημοσιότητα και το οποίο φέρει τον τίτλο Mork N Mindy :

Sir Paul McCartney: Στις 11 Δεκεμβρίου αναμένεται το νέο του studio album με τίτλο “McCartney III“, το οποίο ολοκληρώνει την τριλογία που είχε αρχίσει ήδη από το 1970.

Πιο συγκεκριμένα, στην αρχή της solo καριέρας του το 1970 κυκλοφόρησε το “McCartney I“, το 1980 το “McCartney IΙ” και τώρα, το 2020, τη χρονιά που όλη αγαπήσαμε δηλαδή, αναμένεται το τρίτο μέρος της τριλογίας.

Να πούμε ότι η διανομή γίνεται από την Capitol, ενώ οι special εκδόσεις βινυλίου θα διατεθούν από την Third Man Records του Jack White.

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο studio του Paul McCartney ήταν το “Egypt Station” που κυκλοφόρησε το 2018.

Rob Zombie: Στις 12 Μαρτίου αναμένεται το album “The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy” από τον Rob Zombie.

Μάλιστα δόθηκε στη δημοσιότητα και το single “The Triumph of King Freak (A Crypt of Preservation And Superstition) (ό,τι εγκεφαλικό κύτταρο είχε απομείνει άθικτο, μας το έκαψε ο Rob) και το οποίο μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Να πούμε ότι η διανομή του album θα γίνει από τη Nuclear Blast.

Gone is Gone: Το supergroup Gone is Gone, αποτελούμενο από τους Troy Sanders (Mastodon), Troy Van Leeywen (QOTSA), Τοny Hajjar (At the Driver In’s) και Mike Zarin κυκλοφορεί στις 4 Δεκεμβρίου το δεύτερο studio album του.

Πρόκειται για το follow up του debut album “Echolocation” του 2017 και φέρει τον τίτλο “If Everything Happens For A Reason…Then Nothing Really Matters At All

(we second that I think)

Ακούστε μάλιστα και το πρώτο δείγμα από αυτή τη νέα δισκογραφική δουλειά με το single Breaks που δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα.

Αrthur Brown: Και μία τελευταία Halloween- ιστικη κυκλοφορία από τον Arthur Brown σε συνεργασία με τον κιμπορτίστα των Vanilla Fudge, Mark Stein και τον πρώην μπασίστα των Hawkind, Alan Davey.

Ακούστε το Zombie Yelp…Μας άρεσε..

Αυτά τα ολίγα για την ώρα…

Από την Ευτυχία Κασιάρη

Written by: admin

Rate it

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Design & Developed
0%