Featured

Metallica: Ετοιμάζουν Deluxe εκδόσεις των “Load” και “Reload”

todayMarch 24, 2024 2

Background
share close
Festival banner advertising

Οι Μetallica  ετοιμάζουν deluxe remastered εκδόσεις των “Load”  και “Reload” και απευθυνόμενοι με email στους σκληροπυρηνικούς θαυμαστές του fan club τους, ζητούν τη βοήθειά τους:

Επεξεργαζόμαστε τον κατάλογο για να σας φέρουμε τα ολοκληρωμένα Deluxe Box Sets που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Και τώρα είναι ώρα να ξεκινήσετε!

Load και Reload!

Όπως ίσως θυμάστε, σας ζητήσαμε βοήθεια για να συγκεντρώσουμε τα πρώτα πέντε box set και, για να βεβαιωθούμε ότι υπάρχει το αποτύπωμά σας σε όλες αυτές τις κυκλοφορίες, θα το κάνουμε ξανά!

Αναζητούμε οτιδήποτε και ό,τι μπορεί να έχετε από τον Αύγουστο του 1995 έως τον Σεπτέμβριο του 1998: ζωντανές φωτογραφίες (τραβηγμένες από εσάς!) ή στιγμιότυπα από μια συνάντηση, φυλλάδια, απόκομμα εισιτηρίων, πάσο στα παρασκήνια και ό,τι άλλο αναμνηστικό έχετε απο ΕΚΕΙΝΗ τη ΣΤΙΓΜΗ.

Δώστε το στίγμα σας σε αυτά τα άλμπουμ στέλνοντάς μας email στο submissions@metclub.com για να μοιραστείτε την ιστορία σας και να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αυτών των μικρών κομματιών της ιστορίας.

Τίποτα δεν είναι πολύ μικρό ή ασήμαντο.

Μοιραστείτε τα αρχεία σας με τους φίλους σας θαυμαστές και διασκεδάστε κάνοντας ένα flashback μαζί μας!

Για την ιστορία να πούμε ότι όταν κυκλοφόρησε το 1996, το “Load” σηματοδότησε μια νέα κατεύθυνση για τους Metallica, με αυτό που ένας κριτικός περιέγραψε ως “μια φρέσκια ματιά στο boogie rock των Lynard Skynard για τη δεκαετία του 1990“.

Ωστόσο, αν και το “Load” και το “Reload” του 1997 έγιναν δεκτά με μεγάλη θέρμη από τους κριτικούς εκείνη την εποχή, έχουν πάρει τη θέση τους ανάμεσα στα πιο “προσβλητικά” έργα της καριέρας των Metallica.

Θυμίζουμε ότι σε μια συνέντευξη του 2013 στο περιοδικό Revolver, ο Lars Ulrich  είπε:

Tο “Load” και το “Reload” είναι “εξαιρετικοί δίσκοι που είναι δημιουργικά στο ίδιο επίπεδο με κάθε άλλο δίσκο που έχουμε κάνει. Προφανώς, είναι πιο blues δίσκοι, και εκείνη την εποχή, ακούγαμε πολύ ZeppelinPurple και AC/DC, και είχαμε διαφορετικό είδος βάσης από τους δίσκους πριν ή μετά. Και καταλαβαίνω ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συνέβαινε με τα κουρέματα και τα υπόλοιπα, και αυτό είναι εντάξει. Αλλά μουσικά, αν αφαιρέσετε όλα αυτά τα άλλα πράγματα, αν ακούσεις απλώς τα 27 τραγούδια —το “Load” και το “Reload” προορίζονταν ως ένας διπλός δίσκος — είναι μια εξαιρετική συλλογή τραγουδιών που ισούται με οτιδήποτε άλλο έχουμε κάνει δημιουργικά.”

Aπό την άλλη πλευρά ο James Hetfield έχει εκφράσει επανειλημμένα την αντιπάθειά του για το εξώφυλλο του άλμπουμ “Load” και την έμπνευσή του, λέγοντας στο περιοδικό Classic Rock σε μια συνέντευξη του 2009: “Ο Lars και ο Kirk ήταν πολύ στην αφηρημένη τέχνη, προσποιούμενοι ότι ήταν γκέι. Νομίζω ότι το ήξεραν πως με ενόχλησε. Ήταν ένα statement. Λατρεύω την τέχνη, αλλά όχι για να σοκάρω τους άλλους. Νομίζω ότι το εξώφυλλο του “Load” ήταν μία απόδειξη για όλα αυτά. Απλώς πήγαινε μαζί με το μακιγιάζ και όλα αυτά τα τρελά, ανόητα σκατά που ένιωθαν ότι έπρεπε να κάνουν”.

Από την Ευτυχία Κασιάρη

Written by: admin

Rate it

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Design & Developed
0%