Featured

6 λόγοι για να παντρευτείς ένα ΜΕΤΑLA

todayMarch 24, 2024 4

Background
share close
Festival banner advertising

Διαβάσαμε σχετικό άρθρο στο περιοδικό Kerrang!, μας άρεσε, το κλέψαμε λίγο, το προσαρμόσαμε (για την ακρίβεια του αλλάξαμε τα πέταλα) και σας το μεταφέρουμε…

Είναι φουλ από στερεότυπα, γενικότητες και αυθαίρετα συμπεράσματα, αλλά είπαμε να κάνουμε μία εξαίρεση γιατί αγαπάμε metalheads….

Οι λόγοι για να παντρευτείς ένα μεταλά θα μπορούσαν να είναι 1055….

Εμείς παραθέτουμε 6, που θεωρούμε ότι είναι και οι βασικοί για βίον ανθόσπαρτον…

Here we go!

1. Είναι καλοσυνάτος. Kάτω από τη μαλλούρα, (αν υπάρχει ακόμη βέβαια) και το ύφος του σκληρού καρ@@@λη, συνήθως κρύβεται μια ευαίσθητη ψυχή και μια καρδιά αγκινάρα. Όλο αυτό το wild ύφος είναι άμυνα καλέ… Μη μασάτε!

Καλοσύνη – check!

2. O μεταλάς είναι συγκεκριμένος στις επιλογές του, ούτε εκπτώσεις κάνει, ούτε τσαλιμάκια. Οπότε όταν λέει ότι αγαπάει κάτι, το αγαπάει για πάντα. Επιπλέον δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει μυαλά με κατινοάρθρα τύπου: “Eίστε αδερφές ψυχές?”, “Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο?”… (No fuc@ing way!)

Συνέπεια – check!

3. Είναι υποστηρικτικός. Τελεία και παύλα.

Γιατί αυτό? Θα τοποθετηθούμε ευθύς αμέσως…

Έχει βαρεθεί να ακούει το ίδιο τροπάριο τύπου: “Ρε φίλε, γραφικός έχεις καταντήσει πχια, άλλαξε ρεπερτόριο, 30 χρόνια τα ίδια και τα ίδια“, οπότε ξέρει από απαξίωση και έχει μάθει να υποστηρίζει τα πιστεύω του ακόμη και αν κόσμος γυρίσει ανάποδα. Το ίδιο θα κάνει και σε εσάς!

Υποστήριξη – check!

4. Επιστρέφεις από δουλειά? Είχες άσχημη μέρα βρε αδερφέ?

Ο μεταλάς είναι ο άνθρωπός σου, διότι δεν θα σου πει συγκαταβατικές ατάκες που θα σε φυτιλώσουν πιο πολύ τύπου: “Hρέμησε”, “Προσπάθησε να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι”, “Αύριο θα είσαι πιο ψύχραιμη” κλπ κλπ κλπ…

Αντ’ αυτού θα τα χώσει μαζί σου….Θα ανεβάσει τα decibel στα καρατέρματα (άλλο που δεν θέλει) και θα αρχίζει να βρίζει μαζί σου θεούς και δαίμονες. Κυρίως θεούς, αν και παίζει και ο αντίχριστος σε μικρότερη έκταση πάντα. Επιπλέον, επικαλείται παααααάρα πολύ τη γενετήσια πράξη όταν βρίζει, να τα λέμε και αυτά… Του πείραξαν την αγάπη του? Θα τους κάνει τα μούτρα κρέας! Τέτοιο άνδρα θέμε!

Ενσυναίσθηση και κατανόηση φουλ του τσεκ!

5. Θα σου πουν ακριβώς αυτό που σκέφτονται, οπότε ξέρεις με τι έχεις να κάνεις…

Πας το μέταλο να περάσει σουκου με τους γονείς σου?

Έφυγες…

Του ζητάς να κάνει παρέα με βλαμμένους φίλους σου, που και εσύ ξέρεις ότι είναι λίγο βλαμμένοι, αλλά τι να κάνουμε τώρα, τόσο χρόνια τους ξέρεις και τους συνήθισες?

Έφυγες…

ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΝΩ ΑΚΟΥΕΙ EXTREME METAL ZONE? (ρεπαςκαλάρεsis?)

Σε πέταξε από το αμάξι με συνοπτικές διαδικασίες…

Γενικά σφάζουν στο γόνατο και θέτουν από την αρχή τα όριά τους, οπότε ξέρεις με ποιούς έχεις να κάνεις.. check!

6. We saved the best for last ladies…

Bασικότατο κομμάτι και πολύ δυνατό χαρτί του:

To sex.

Το μέταλο κυρίες μου δεν κάνει vanilla sex. Ούτε τα μαλλάκια θα χαϊδέψει, ούτε ρομαντικός θα είναι. Μπαίνει κατευθείαν στο προκείμενο και σε κάνει να πεις “Ανάστα ο Κύριος” … Τώρα για αγκαλίτσες και φιλάκια μετά δεν παίρνουμε και όρκο, ειδικά αν είναι Παρασκευή που βγαίνουν οι νέες κυκλοφορίες και δεν πρόλαβε να ακούσει το νέο album του Corey … (Εντάξει μη τα θέμε και όλα πχια…)

Τέλος, αξίζει να παντρευτείς ένα μεταλά γιατί το soundtrack της ζωής σού θα περιλαμβάνει κομματάρες και γιατί η κοινή σας ζωή θα περιστρέφεται γύρω από τη μουσική… Εμείς εδώ στον 1055Rock δεν διανοούμεθα κάτι άλλο…

Σε καραντίνα είμαστε, χρόνο έχουμε να σκεφτούμε, να ζυγίσουμε τα πράγματα και να αξιολογήσουμε τις επιλογές μας ladies, οπότε αν έρθει κάποιο proposal, πείτε το το ρημάδι το “I do“…

Cheers!

Stay safe!

Stay tuned!

What's a true metalhead? | Metal Amino

Aπό την Ευτυχία Κασιάρη

Written by: admin

Rate it

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Design & Developed
0%