Featured

Τοm Morello:«Οι R.A.T.M. είναι σαν το δαχτυλίδι του Lord of the Rings»

todayMarch 24, 2024 2

Background
share close
Festival banner advertising

Ο Τom Morello μοιράστηκε… κάτι σαν ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση των Rage Against The Machine σε πρόσφατη συνέντευξή του για το περιοδικό Rolling Stone.

Αφού λοιπόν ακυρώθηκαν οι ημερομηνίες της περιοδείας τους σε Ευρώπη και Αμερική, λόγω αδυναμίας του frontman του συγκροτήματος Zack de la Rosa, ο κιθαρίστας παραδέχεται στη συνέντευξη ότι δεν έχουν συζητήσει να κάνουν κάποια αναπρογραμματισμένη συναυλία ακόμα.

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Morello συγκρίνει τους Rage με το “το δαχτυλίδι στο Lord Of The Rings“, καθώς το συγκρότημα  «Τρελαίνει τους άντρες. Τρελαίνει τους δημοσιογράφους. Τρελαίνει τους ανθρώπους της δισκογραφικής βιομηχανίας» και συνεχίζει:

Το θέλουν. Θέλουν αυτό το πράγμα και τρελαίνονται. Αν υπάρχουν Rage shows, αν δεν υπάρχουν Rage shows, θα το ακούσετε από το συγκρότημα. Δεν ξέρω. Όταν υπάρχουν νέα, θα προκύψουν από συλλογική δήλωση της μπάντας. Δεν υπάρχουν νέα.

Αν οι Rage Against the Machine ήταν σε παύση, τότε οι Rage Against the Machine θα έλεγαν, «Θα πάμε σε παύση». Αυτό δεν έχει συμβεί. Θα πω ότι καταλαβαίνω και σέβομαι την απογοήτευση. Αλλά δεν υπάρχουν νέα…

Όπως και αν έχει εμείς εδώ στον 1055Rock ευχόμαστε ταχεία επιστροφή στις συναυλιακές αρένες…

Το Rage Against The Machine ακυρώνει την περιοδεία του Ηνωμένου Βασιλείου / Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων των Reading & Leeds

Aπό την Ευτυχία Κασιάρη

Written by: admin

Rate it

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Design & Developed
0%