Νέο single από τους Five Finger Death Punch

todayMarch 24, 2024 5

share close
Festival banner advertising

Ένα ακόμη single μέσα από το επερχόμενό τους album “F8“, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Five Finger Death Punch.

Tο νέο single φέρει τον τίτλο “Living The Dream” και είναι το τρίτο στη σειρά που δίνεται στη δημοσιότητα μετά τα “Full Circle” και “Inside Out“.

Μπορείτε παρακάτω να δείτε το tracklist του “F8” που αναμένεται στις 28 Φλεβάρη και να ακούσετε το Living The Dream :

01. F8
02. Inside Out
03. Full Circle
04. Living The Dream
05. A Little Bit Off
06. Bottom Of The Top
07. To Be Alone
08. Mother May I (Tic Toc)
09. Darkness Settles In
10. This Is War
11. Leave It All Behind
12. Scar Tissue
13. Brighter Side Of Grey
14. Making Monsters (bonus)
15. Death Punch Therapy (bonus)
16. Inside Out (radio edit) (bonus)

Written by: admin

Rate it

Design & Developed