Νέο single από τους Five Finger Death Punch


    Ένα ακόμη single μέσα από το επερχόμενό τους album “F8“, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Five Finger Death Punch.

    Tο νέο single φέρει τον τίτλο “Living The Dream” και είναι το τρίτο στη σειρά που δίνεται στη δημοσιότητα μετά τα “Full Circle” και “Inside Out“.

    Μπορείτε παρακάτω να δείτε το tracklist του “F8” που αναμένεται στις 28 Φλεβάρη και να ακούσετε το Living The Dream :

    01. F8
    02. Inside Out
    03. Full Circle
    04. Living The Dream
    05. A Little Bit Off
    06. Bottom Of The Top
    07. To Be Alone
    08. Mother May I (Tic Toc)
    09. Darkness Settles In
    10. This Is War
    11. Leave It All Behind
    12. Scar Tissue
    13. Brighter Side Of Grey
    14. Making Monsters (bonus)
    15. Death Punch Therapy (bonus)
    16. Inside Out (radio edit) (bonus)