από την Ευτυχία Κασιάρη

Αφού εμφανίστηκαν πρόσφατα στη Στοκχόλμη και το Όσλο, οι Metallica θα δώσουν μία τελευταία συναυλία στις Σκανδιναβικές Χώρες και συγκεκριμένα στο Ελσίνκι της Φινλανδίας την Παρασκευή 11 Μαΐου.

Ο μπασίστας Rob Trujillo και ο κιθαρίστας Kirk Hammett διασκεύασαν σε νορβηγικό έδαφος το Take On Me των A-ha.

https://www.youtube.com/watch?v=N3vZDBARcmc

Σε Στοκχόλμη παρουσίασαν τη διασκευή του Final Countdown αλλά και του Dancing Queen των επίκαιρων Abba, καθώς μετά από 35 χρόνια απουσίας επανέρχονται με νέα δισκογραφική δουλειά.

https://www.youtube.com/watch?v=-Qx12pLiptA

Είχαν επίσης διασκευάσει το Don’t Look Back In Anger των Oasis όταν έπαιξαν στο Manchester Arena, το Rock Me Amadeus στη Βιέννη, το Balls To The Wall των Γερμανών Accept στο Arena Leipzig…

Μάλλον το ξέρει ο ίδιος ο Rob Trujillo. Tο ξέρει ο Kirk Hammett. Το ξέρει ο James Hetfield και ο Lars Ulrich. Το ξέρουν οι μάνατζερ, οι διοργανωτές της περιοδείας. Το ξέρει το σύμπαν, το κάρμα, ο Θεός. Ο Rob Trujillo δεν είναι να τραγουδάει στο μικρόφωνο.

Κάνει την πλάκα του όμως και καλά κάνει!

Όλοι οι Metallica fans απανταχού της γης γουστάρουν! Γουστάρουν όλες αυτές τις παράφωνες διασκευές! Γουστάρουν το ότι οι Metallica τιμούν με αυτό τον τρόπο την πόλη που τους φιλοξενεί! Γουστάρουν να ακούν κομμάτια άσχετα από το ύφος της μπάντας! Γουστάρουν να εκπλήσσονται! Γουστάρουν που γουστάρουν και οι Metallica! Και γουστάρουμε και όλοι εμείς μαζί τους φυσικά!

Αύριο λοιπόν παίζουν στο Ελσίνκι, πριν πάρουν ανάσα για να συνεχίσουν την περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική το Σεπτέμβρη.

Ποιος έχει σειρά άραγε;

Oι Him; Οι Rasmus; Οι Nightwish; Οι Sunrise Avenue ή οι Lordi ένεκα των ημερών;

Metallica Douze Points; Λέτε;

10.05.18

Κωστας Ταλεας
10:00 - 14:00

 • 14:00 - 18:00
  Θωμας Αρβανιτης
  Sex & Drums & Rock 'n' Roll
 • 18:00 - 22:00
  Κυριακος Μπερτος
  Dissconnected Radio Show
 • 22:00 - 00:00
  Best Rock Music
ad banner ad banner
ad banner ad banner