Ο Ian Frazer “Lemmy” Kilminster, ηγετική φυσιογνωμία των Motorhead, πέθανε χθες σε ηλικία 70 ετών (μόλις πριν 5 μέρες είχε τα γενέθλιά του), από μια “εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου”, όπως δήλωσαν μέλη του συγκροτήματος.

“Δεν μπορούμε καν να εκφράσουμε το σοκ και τη θλίψη μας, δεν υπάρχουν λόγια. Θα πούμε περισσότερα τις επόμενες μέρες, αλλά προς το παρόν, παρακαλούμε, ακούστε Motorhead δυνατά, ακούστε Hawkwind δυνατά, ακούστε τη μουσική του Lemmy ΔΥΝΑΤΑ. Πιείτε ένα ποτό ή μερικά. Γιορτάστε τη ΖΩΗ, που αυτός ο υπέροχος, αξιαγάπητος άνθρωπος γιόρταζε τόσο έντονα και ο ίδιος. ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ.”

Ο Lemmy είχε κάποια προβλήματα υγείας τελευταία, όμως ο ίδιος έλεγε ότι είναι εντάξει και είχε βαρεθεί να τον ρωτούν αν θα πεθάνει! Όσο για το θάνατο, έλεγε ότι έτσι κι αλλιώς “είναι κάτι αναπόφευκτο. Το συνειδητοποιεί κανείς όταν φτάσει στην ηλικία μου. Δεν ανησυχώ γιαυτό. Είμαι έτοιμος. Όταν φύγω, θέλω να φύγω κάνοντας αυτό που ξέρω καλύτερα. Αν πέθαινα αύριο, δε θα παραπονιόμουν. Πέρασα καλά.”

02.01.16

Γιωργος Βαβουρας
Πρωινή Σύγκλητος
07:00 - 09:00

 • 08:00 - 12:00
  Νικος Δαλαμπυρας
  Αθλιοι γιοι
 • 12:00 - 13:00
  Αλεξανδρος Χαριζανης
  The Bondage Family
 • 13:00 - 17:00
  Λινα Αντωνιαδου
  Drive Time
ad banner
ad banner