από την Ευτυχία Κασιάρη

1.Ο Οzzy Osbourne βραβεύτηκε πρόσφατα στα Metal Hammer Golden Gods. Κατά τη διάρκεια της τελετής μίλησε εκτενώς για τη μέρα που πέθανε ο Lemmy Kilmister, τραγουδιστής των Motorhead:

Μου λείπει. Ήταν καλό παιδί ο Lemmy Kilmister. Του τηλεφώνησα τη μέρα που πέθανε. Ήξερα ότι θα πέθαινε σύντομα. Δεν κατάλαβε ότι ήμουν εγώ στο τηλέφωνο. Του είπα: Είμαι ο Ozzy Lem. Κάτι μπαμπάλισε και έκλεισε το τηλέφωνο. Είπα: Lemmy γαμώτο, μείνε εκεί, έρχομαι. Είπα στη Sharon να μπούμε στο αμάξι και να πάμε στο σπίτι του. Και καθώς φεύγαμε μου είπε να μην ανησυχώ άλλο πια γιατί ο Lemmy έφυγε. Κατέρρευσα και δεν πρόκειται να προσποιηθώ ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Η κηδεία του ήταν κάτι άλλο. Είπα στον εαυτό μου: Θεέ μου να έβλεπε ο Lemmy αυτό το πανηγύρι. Υπήρχε ένα σημείο με ποτά στην είσοδο της εκκλησίας. Σκέφτηκα ότι ΑΥΤΟ είναι όντως ο Lemmy”.

(...)

2.Η αμοιβή των Guns NRoses για την εμφάνισή τους στο UK Download Festival φέρεται ότι έφθασε τα 5,5 ψωροεκατομμύρια ευρώ ή 5 ψωροεκατομμύρια λίρες ή 6.5 ψωροεκατομμύρια δολάρια.

Σε αυτό το -τι μας λες φίλε τώρα-ποσό προσθέστε και κάτι extra-δάκια τύπου: μετακινήσεις με ελικόπτερο, καμιά 100στη τετραγωνικά prive backstage χώρο για να αράζουνε, bar με ουίσκι από την Αμερική αποκλειστικά, πίτσες με extra cheese (pepperoni δεν ξέρουμε αν ζήτησαν) και φυσικά -για το γαμώτο- τουαλέτες από πορσελάνη και το καλύτερης ποιότητας χαρτί υγείας.

Μάλιστα.

3.Οι All Time Fine, οι Αμερικανοί pop-punkers κυκλοφόρησαν ένα νέο single με τίτλο Everything Is Fine.

Θα προστεθεί σε πολλές summer playlists από ότι φαίνεται.

https://www.youtube.com/watch?v=_cYAW6N5ruI

4.Οι Spiritualized μετά τις αναρτήσεις-teasers της προηγούμενης εβδομάδας στο Twitter με τίτλους τραγουδιών σε κωδικοποιημένη μορφή, τελικα κυκλοφόρησαν ένα νέο video για το Im Your Man από το νέο τους album And Nothing Hurt.

To album θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτέμβρη.

https://www.youtube.com/watch?v=4vNrHoLS1zc

5.Ο Fran Healy των Τravis σε πρόσφατη συναυλία του εκμυστηρεύτηκε στο κοινό, προλογίζοντας το κομμάτι Luv, ότι κάποτε έκανε τον Liam Gallagher να κλάψει.

« Το 1997 ήμασταν support στο Be Here Tour των Oasis. Ήταν σαν να κάναμε support στους Rolling Stones. Τόσο τεράστιοι ήταν τότε. Περπατούσα backstage και κάποια στιγμή με σταμάτησε ο Liam ζητώντας μου να του παίξω ένα κομμάτι. Αγχώθηκα. Πήρα την κιθάρα μου και άρχισα να παίζω το Luv. Είχα τόσο άγχος που δεν μπορούσα να τον κοιτάξω. Όταν τελείωσα παρατήρησα ότι δάκρυα κυλούσαν από τα μάτια του».

Τι ωραία ιστορία είπε ο Fran Healy..

Και τι δύναμη έχει η μουσική να ξεμπλοκάρει ό,τι δεν μπορεί να ειπωθεί...

6.Στην τελική ευθεία το SchoοlWave 2018 που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 6 έως την Κυριακή 8 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων στας Αθήνας.

Μεταξύ άλλων θα πάρουν μέρος και οι «δικοί μας» Θεσσαλονικείς: Eyfonia, Reverse Cowbell, Sleeping Bugs, Πrisma, HoI Poi Farplane Wind, Sew Mouth, Γυμνασμένα Κορμιά και Astrarot.

Special quests της δεύτερης μέρας οι υπέροχοι ψυχεδελικοί Naxatras τους οποίους περιμένουμε στο Street Mode το Σεπτέμβρη.

Καλή επιτυχία στο Schoolwave!

7. Οι Deafheaven κυκλοφόρησαν ένα υπέροχο 12-λεπτο κομμάτι με τον τίτλο: Canary Yellow.

Το single προέρχεται από τον επερχόμενο δίσκο τους Ordinary Corrupt που θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουλίου.

https://www.youtube.com/watch?v=w5eQuhBfDE0

8.Για δείτε τους Melvins κατά τη διάρκεια ενός soundcheck:

https://www.facebook.com/kerrangmagazine/videos/1821305354593855/

9.Και τέλος, δείτε οπωσδήποτε και το live video για το κομμάτι Doomsday από τους Architects Stunning.

Στα τέρματα και ακόμη παραπέρα.

https://www.youtube.com/watch?v=qblwmZTBEZk

Να έχουμε ένα όμορφο Που-Σου-Κου!

14.06.18

Γιωργος Βαβουρας
Πρωινή Σύγκλητος
07:00 - 09:00

 • 08:00 - 12:00
  Νικος Δαλαμπυρας
  Αθλιοι γιοι
 • 12:00 - 13:00
  Αλεξανδρος Χαριζανης
  The Bondage Family
 • 13:00 - 17:00
  Λινα Αντωνιαδου
  Drive Time
ad banner
ad banner