από την Ευτυχία Κασιάρη

Καλημέρες

1.H Ann Wilson των Ηeart κυκλοφορεί album με διασκευές των Bowie, Cohen, Audioslave κλπ… στις 14 Σεπτέμβρη. Tίτλος του album Immortal.

Δείτε το περσινό video στο οποίο διασκευάζει το Ive Seen All Good People των Υes, και το oποίο θα περιλαμβάνεται στο album:

https://www.youtube.com/watch?v=e3EJXJd5Fo4

2.Στο Aberdeen Museum Of History στην Washington εκδηλώθηκε πυρκαγιά, η οποία κατέστρεψε πρώιμα εικαστικά έργα καθώς και κάποια προσωπικά αντικείμενα του Κurt Cobain.

Εν τω μεταξύ το Ireland Museum Of Style Icons θα φιλοξενήσει την έκθεση The Growing Up Cobain από τις 19 Ιουλίου. Το πουλόβερ που φορούσε στο video του Smells Like Teen Spirit, ζωγραφιές της παιδικής του ηλικίας, παλιές φωτογραφίες κλπ...θα είναι μερικά από τα εκθέματα. Στα εγκαίνια θα παραβρεθούν η μητέρα του και η κόρη του.

3.Οι Nine Inch Nails διασκεύασαν το Im Afraid Of Americans του David Bowie στην πρόσφατη συναυλία τους στο club με τον ευρηματικό όνομα The Joint στο Las Vegas.

https://www.youtube.com/watch?v=ZC1MnlZnoXI

4.Και έτσι επειδή το σώμα μας είναι στην πόλη και το μυαλό μας σε μέρη εξωτικά, αυθαιρετούμε και σας δείχνουμε το χωριό-ουράνιο τόξο κάπου στην Ινδονησία.

https://www.youtube.com/watch?v=phyt3lluEpg

(άσχετο αλλά όμορφο)

19.06.18

Γιωργος Βαβουρας
Πρωινή Σύγκλητος
07:00 - 09:00

 • 08:00 - 12:00
  Νικος Δαλαμπυρας
  Αθλιοι γιοι
 • 12:00 - 13:00
  Αλεξανδρος Χαριζανης
  The Bondage Family
 • 13:00 - 17:00
  Λινα Αντωνιαδου
  Drive Time
ad banner
ad banner