ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ για το Νόστμον ήμαρ.

Καθόμουν πίσω αγκαλιά με την Sailor Jerry, τις μπύρες και με τα παιδιά της μπάντας όπου ετοιμάζονταν σε λίγο να βγούν στη σκηνή. Κι ένοιωθα την ενέργεια των χιλιάδων μουσικοτρελαμένων, αυτή την ενέργεια… να διαχέεται όχι μόνο στο παλιό εργοστάσιο αλλά σε ολόκληρη την πόλη. Φορούσα το μαύρο μπλουζάκι της αγαπημένης μου μπάντας. 4 δεκαετίες τώρα και αλωνίζει ακόμα της ροκ αρένες .

Ακόμα και οι μπάντες είχαν αγαπημένες μπάντες, οι VIC φορούσαν μπλουζάκι 1000MODS, οι τάδε, τάδε και το αντίστροφο… Τώρα θα φωτογράφιζα σ΄ένα ακόμα φεστιβάλ με θέμα τη μουσική αλλά στην ουσία την αλληλεπίδραση της μουσικής στον άνθρωπο. Πώς να εκφράσεις το αόρατο διάολε?

Όταν ο B.George Bop ακουμπά τη χορδή της κιθάρας του και είναι σα να λέμε να βάζει φωτιά σε ένα κοινό που διψάει να καεί και δεν χωράει πουθενά.

Όταν ο Γιάννης (1000mods) σπάζει τη βελόνα απο το κοντέρ της κιθάρα του πάνω στη σκηνή, όταν η γενειάδα του Κωνσταντή (VIC) 40 εκατοστών μάκρος γαργαλάει τη γκάιντα, ναι τη γκάιντα, κι όλοι τάβλα, πώς να το περιγράψεις αυτό..

Ήταν η δική μου φωτογραφική μηχανή, της canon που μπορούσα να φωτογραφίσω εγώ, αυτό που δεν περιγράφεται.

50 μπάντες, 2 εξωτερικά και 2 εσωτερικά stages τίγκα στην αδρεναλίνη... (read more)

Χρήστος Διαμάντης
www.nostimonimar.gr

Εφη Δρογουτη
20:00 - 23:00

 • 23:00 - 00:00
  NΙΚΟΣ ROXX ZTAR ΔΑΛΑΜΠΥΡΑΣ
  THE ROXX ZTAR SHOW
 • 00:00 - 01:00
  Αρετη Βαλαβανοπουλου
 • 01:00 - 07:00
  1055Rock Overnight
ad banner
ad banner