Οι Kin Beneath Chorus δημιουργήθηκαν το 2010 στην Θεσσαλονίκη Η μουσική τους είναι ένας συνδυασμός του death metal και του hardcore. Θα τους απολαύσουμε αύριο Σάββατο 1 Απριλίου στο Heartcore Festival, στο Principal Club Theater, στο οποίο και θα μας προσφέρουν έντονες στιγμές ηχητικής ηδονής. Ιδού τι είπαν στην εκπομπή «You Rock», με αποδέκτες... εσάς, το κοινό του 1055rock!

Πότε περιμέμενουμε το νέο δίσκο σας;

Θα είναι έτοιμος το Μαίο.

Πως αισθάνεστε που έχετε 15.000 views σε τέσσερις μέρες στο «Higher Than Man»;

Αισθανόμαστε τέλεια! Υπήρχε και καλό feedback από τον κόσμο. Όσο προετοιμάζαμε το τραγούδι από το facebook δεν περιμέναμε να πάμε τόσο καλά!

Ποιοι πίιστεύετε πως είναι αυτοί που σας έδωσαν τόσα views;

Νομίζω δεν είναι τόσο μεγάλο το death metal κοινό στην Ελλάδα, οπότε φαντάζομαι έφτασε και σε άλλα αφτιά το κομμάτι. Πιστεύω μπήκε και άλλος κόσμος που δεν ακούει απαραίτητα metal και που τον τράβηξε το video clip.

Αυτά τα ωραία τραγούδια που θα τα ακούσουμε σύντομα;

Σύντομα θα τα ακούσετε το Σάββατο 1 Απριλίου στο δεύτερο Heartcore Festival. Eίναι ένα φεστιβάλ της «Straight from the Heart Records» και έχουμε την τιμή να παίζουμε τη δεύτερη μέρα. Θα παρουσιάσουμε ένα setlist στην ουσία με περισσότερα κομμάτια από το δεύετερο δίσκο και λιγότερα από τον πρώτο.

Έχετε δώσει μια νέα νότα στην death metal;

Βασικά, ο κόσμος θα το κρίνει αυτό, γιατί εμείς δεν μπορούμε ποτέ να ακούσουμε την μουσική μας, διότι εμείς είμαστε άμεσα μπλέγμενοι με αυτή. Οπότε περιμένουμε να δούμε τι θα πεί ο κόσμος. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως στα πλαίσια του δεύτερου δίσκου ήμασταν πιο απελευθερωμένοι στον τρόπο που γράφαμε και δεν καθορίσαμε τίποτα, όσον αφορά στα ιδιώματα και τις επιρροές μας. Βάλαμε μέσα ό,τι μας άρεσε και ό,τι ευχαριστούσε εμάς και αυτό που νομίζαμε πως θα ακουστεί στον κόσμο. Απο εκεί και πέρα ο κόσμος θα κρίνει.

Υπάρχει τόσο μεγάλο death metal κοινό στην Ελλάδα;

Σχετικά με το Heartcore Fest δεν ξέραμε τι θα δούμε και τελικά εκπλαγήκαμε από τον κόσμο που μας στήριξε, όπως και στο δεύτερο που καταφθάνει... φαίνεται πως θα ύπαρχει ανταπόκριση και σιγά σιγά αρχίζουνε και μαζεύονται άτομα που τους αρέσει αυτή η μουσική και το δείχνουν πιο φανερά.

Μπορεί να αποκτήσει μεγαλύτερο fan club η death metal σκηνή;

Πιστεύω ότι στην συγκερκιμένη περίπτωση παίζει μεγάλο ρόλο η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια με την «Straight from the Heart Records». Πιστεύω πως αυτό που μετράει είναι η οργάνωση δηλαδή όταν έχεις κάποια συγκροτήματα που κάνουν live και βγάζουν πολλά από αυτό... σιγά σιγά ο κόσμος το στηρίζει.

Ετοιμάζετε κάτι άλλο εκτός από το νέο άλμπουμ;

Ναι βεβαίως θα αφήσουμε για ένα μήνα το studio, γιατί διοργανώνουμε ένα tour για την προώθηση του δεύτερου άλμπουμ, το οποίο θα γίνει όλο στο εξωτερικό. Πρόκειται για οκτώ live σε Ευρωπαικές χώρες όπως οι Σερβία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Βοσνία και Βουλγαρία.

https://www.facebook.com/pg/kinbeneathchorus/about/?ref=page_internal

https://www.facebook.com/events/1727407554180600/

Non Stop Rock Music
00:00 - 08:00

 • 08:00 - 12:00
  Νικος Δαλαμπυρας
  Αθλιοι γιοι
 • 12:00 - 13:00
  Αλεξανδρος Χαριζανης
  The Bondage Family
 • 13:00 - 17:00
  Λινα Αντωνιαδου
  Drive Time
ad banner ad banner
ad banner