Ο Τom Morello για τον Keith Flint

Σύσσωμος ο μουσικός κόσμος και ανώνυμοι fans έσπευσαν να εκφράσουν τη λύπη τους για τον απροσδόκητο χαμό του Keith Flint με σχετικές αναρτήσεις στα social media.

Δείτε εδώ την ανάρτηση του Jimmy Page και ρίξτε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα ιστορία που συνόδευσε το συλλυπητήριο μήνυμα του Tom Morello (Rage Against The Machine, Audioslave, Prophets Of Rage).

RIP Keith Flint.

Θυμάμαι ότι τον είχα γνωρίσει όταν ήμουν σε περιοδεία στην Αυστραλία. Δεν ήξερα ότι ήταν σε μπάντα αλλά ήταν ένας πολύ ωραίος τύπος. Είχα την εντύπωση ότι ήταν κάποιος Αυστραλός ηχολήπτης. Αργότερα μέσα στην ίδια χρονιά τον συνάντησα backstage στο Pinkpop Festival και τον ρώτησα για ποιον δουλεύει. Μου είπε ότι παίζει σε μία μπάντα. Τον ρώτησα πώς πήγε το live τους και μου είπε ότι θα παίξουν μετά τους Rage. Oι Rage ήταν οι headliners αυτού του φεστιβάλ. Του λέω ότι θα τους τσεκάρω. Ήταν μία από τις πολύ λίγες μπάντες στην ιστορία που κάνανε “kick ass” στους Rage Against The Machine. Ήταν τεράστιοι και ο Keith ήταν στην πρίζα, ένας δυναμικός, συναρπαστικός και επικίνδυνος frontman. Επηρεάστηκα πολύ από τους Prodigy και διατηρώ ακόμη στοιχεία τους. Είχα τη χαρά να τον συναντήσω το περασμένο καλοκαίρι και να θυμηθώ πόσο καλός και ταλαντούχος ήταν.

Rest well Firestarter.

Prodigy

Δείτε εδώ αποσπάσματα από την τελευταία συναυλία του Keith Flint στο Auckland της Νέας Ζηλανδίας ένα μήνα πριν.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας των Prodigy για τη προώθηση του έβδομού τους album «No Tourists», το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο.

Οι Κillers για τον Luke Perry

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Luke Perry οι Κillers έκαναν την εξής ανάρτηση:

Είμαστε πολύ λυπημένοι που χάσαμε τον Luke Perry. Έκανε μία εκπληκτική δουλειά στο video για το κομμάτι Happy Birthday Guadalupe, με απολύτως κανένα αντάλλαγμα καθώς όλα τα έσοδα διατέθηκαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ήταν τιμή μας που συμμετείχε στο video μας. Η απουσία του θα είναι μεγάλη.

Δείτε το video για το Happy Birthday Guadalupe εδώ.

Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι οι χθεσινές απώλειες του Keith Flint και του Luke Perry, πέρα από το πώς και αν τις βίωσε ο καθένας από εμάς, ήταν μία γροθιά στην ανάμνηση των 90’s.

Both of you rest in peace.

Ευτυχία Κασιάρη

Εφη Δρογουτη
20:00 - 23:00

 • 23:00 - 00:00
  Weekdays Summer Rock Nights
 • 00:00 - 01:00
  ΝΙΚΟΣ ROXX ZTAR ΔΑΛΑΜΠΥΡΑΣ
  ΑΘΛΙΟΣ X
 • 01:00 - 07:00
  1055Rock Overnight
ad banner ad banner ad banner ad banner
ad banner ad banner ad banner