Ιron Maiden

Το τελευταίο video που ανάρτησαν οι Iron Maiden στο κανάλι τους στο YouTube και στο οποίο παίζουν το Flight of Icarus στα πλαίσια της Legacy of the Beast περιοδείας τους, τα σπάει πραγματικά.

Για ρίξτε μια ματιά εδώ.

Ενημερωτικά να σας πούμε ότι η περιοδεία τους θα συνεχιστεί σε ΗΠΑ, Καναδά και Νότια Αμερική ενώ όσον αφορά την ευρωπαϊκό κομμάτι της ο Bruce Dickinson δήλωσε:

«Eίμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για το show και είχαμε πολλές υπέροχες αντιδράσεις από πολλούς fans που ήρθαν να μας δουν».

Τhe Strokes

Για ακούστε το “The Adults Are Talking”, το νέο κομμάτι των Strokes έτσι όπως το έπαιξαν για πρώτη φορά σε συναυλία τους στο Wiltern του Los Angeles.

Να πούμε ότι προλογίζοντας το Adults Are Talking έγινε ένας χαμούλης από τους παριστάμενους fans καθώς πρόκειται για το πρώτο δείγμα δουλειάς του συγκροτήματος μετά το ΕΡ του 2016 Future Present Past.

Να θυμίσουμε ότι δεν έχουν κυκλοφορήσει νέο album από το 2013 που κυκλοφόρησαν το Comedown Machine.

Ακούστε το Τhe Adults Are Talking πατώντας εδώ.

Thumps up!

The National

Οι National έδωσαν χθες στη δημοσιότητα ένα film 24 λεπτών το οποίο θα συνοδεύει το επερχόμενο album τους με τίτλο “Ι Am Easy To Find”.

Να πούμε ότι ο Mike Mills είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας για τον οποίο ο frontman των National Μatt Berninger είπε:

«Οι ταινίες του Mike με επηρεάζουν πολύ και είναι σημαντικές για μένα. Έχουν τόσο πολύ κατανόηση για όλους ακόμη και για τους μικρούς χαρακτήρες. Ένιωσα ότι ο Mike κατάλαβε τον ωκεανό μέσα στον οποίο πλέαμε».

Το film περιλαμβάνει και αρκετά κομμάτια, την ερμηνεία των οποίων υπογράφει η Alicia Vikander.

Δείτε το film πατώντας εδώ.

Morrissey

Για ακούστε και τον Morrissey να τραγουδά το “Ι Won’t Share You” των Smiths live για πρώτη φορά στην solo πορεία του, σε συναυλία του στη Νέα Υόρκη.

Να πούμε ότι το κομμάτι περιλαμβάνεται στο τελευταίο album του συγκροτήματος από το Manchester “Strangeways, Here We Come” του 1987.

Aκούστε το I Won’t Share You εδώ.

Μα πόσο ωραίο…

Rammstein

Δύο μέρες απέμειναν μέχρι τις 17 Μαΐου, ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου album των Rammstein και το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα ένα ενδιαφέρον promo video.

Δείτε το video εδώ.

Ευτυχία Κασιάρη

Κωστας Ταλεας
10:00 - 14:00

 • 14:00 - 18:00
  Θωμας Αρβανιτης
  Sex & Drums & Rock 'n' Roll
 • 18:00 - 22:00
  Κυριακος Μπερτος
  Dissconnected Radio Show
 • 22:00 - 00:00
  Best Rock Music
ad banner ad banner
ad banner ad banner