ΑCCEPT

Οι Accept ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός 7ιντσου βινυλίου, με ένα ολοκαίνουριο κομμάτι, το οποίο φέρει τον τίτλο Life's A Bitch, καθώς και το live single: Restless And Wild (Live at Wacken, 2017) ως B-side.

Life's A Bitch - Tracklist:
Side A: Life's A Bitch
Side B: Restless And Wild (Live At Wacken 2017)

Να πούμε ότι κυκλοφορεί στις 19 Απριλίου, ενώ ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Wolf Hoffmann μας λέει χαρακτηριστικά:

«Λατρεύουμε τον τίτλο του νέου μας κομματιού. Ποιος άραγε μπορεί να διαφωνήσει με το νόημά του»?

Να σας πούμε επίσης ότι μία μέρα μετά την κυκλοφορία του Life's A Bitch ξεκινούν το περίφημο Symphonic Terror Tour τους.

Rotting Christ

Για διαβάστε την ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας GG Event, σχετικά με τη συναυλία των Rotting Christ μαζί με Vermigod και Meden Agan στην Πάτρα:

Αγαπητοί φίλοι και fans των Rotting Christ είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Δήμος Πάτρας θεώρησε σωστό να αθετήσει τη συμφωνία με την εταιρεία μας για τη διάθεση του χώρου Αίγλη και να μην μας παραχωρήσει την αίθουσα για το live της Παρασκευής, παρόλο που είχε ήδη κατατεθεί το ενοίκιο του χώρου. Ως δικαιολογία πρόβαλαν οτι έχει χαλάσει ο ηλεκτρολογικός πινάκας της αίθουσας και δεν διορθώνεται. Παρόλα αυτά η συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στις 16/03 θα πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα!! Όπως πληροφορηθήκαμε από τα πατρινά μμε και από άτομα που εργάζονται στο δήμο, άτομα της Ιερας Μητροπολης Πατρων πίεσαν το Δήμο να ακυρώσει το event και να μην μας παραχωρήσει την Αιγλη λόγω του υβριστικού και καλά ονόματος της μπάντας προς το πρόσωπο του Ιησού. Ο καθόλα κομμουνιστικός Δήμος μας θεώρησε καλύτερο να αθετήσει τη συμφωνία του και να μας ενημερώσει 2 μερες πριν την εκδήλωση και αφού είχαμε ήδη μπει σε αρκετά έξοδα οτι δεν μας παραχωρεί την αίθουσα.
Είναι γεγονός οτί ζούμε μεσαιωνικές στιγμές….!
Κόντρα λοιπόν στο νέο μεσαίωνα και στις οπισθοδρομικές τακτικές εμείς θα πραγματοποιήσουμε το live μας στο χώρο METROPOLIS.

Archive

«Στις 13 Μάρτη του 2002, κυκλοφορήσαμε το album μας You All Look The Same To Me. To (single) Finding It So Hard βιντεοσκοπήθηκε στην Αθήνα, μία πόλη την οποία ανυπομονούμε να επισκεφθούμε ξανά στο άμεσο μέλλον».

Ξέρουν κάτι και δεν μας λένε?

Θα μας συμπεριλάβουν λοιπόν στην ευρωπαϊκή τους περιοδεία που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2019?

Όπως και να έχει να θυμίσουμε οι Archive γιορτάζουν φέτος τα 25 χρόνια τους και κυκλοφορούν το album «25» στις 10 του Μάη. Μάλιστα τέλη Γενάρη έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο single το οποίο θα περιλαμβάνεται στο νέο δίσκο και φέρει τον τίτλο Remains Of Nothing. Στο εν λόγω κομμάτι συμμετέχουν και οι Band Of Skulls.

Keith Flint

Xιλιάδες οπαδοί των Prodigy εχουν υπογράψει ένα ψήφισμα με το οποίο ζητούν την κατασκευή ενός αγάλματος του Keith Flint στην πόλη Braintree του Essex.

Να πούμε ότι οι Prodigy σχηματίστηκαν ως συγκρότημα στη συγκεκριμένη πόλη, ενώ ο Keith Flint παρακολούθησε μαθήματα σε τοπικό κολλέγιο.

«Η γενιά των γονιών μου είχε τους Beatles και τους Rolling Stones. Η δική μου γενιά τους Prodigy, το Manchester τους Oasis και το Braintree τους Prodigy».

King Gizzard & The Lizzard Wizzard

Το νέο τους videoclip για το κομμάτι Fishing For Fishies, την ημερομηνία κυκλοφορίας και το artwork του νέου τους album, έδωσαν πρόσφατα στη δημοσιότητα οι King Gizzard & The Lizzard Wizzard.

Να πούμε ότι το album θα κυκλοφορήσει στις 26 Απρίλη από τη Frightless Records και είναι το πρώτο δισκογραφικό πόνημα του συγκροτήματος από το 2017.

Μπορείτε να δείτε το video για το Fishing For Fishies που τυγχάνει να είναι και το title track του επικείμενου album εδώ.

Ευτυχία Κασιάρη

Εφη Δρογουτη
20:00 - 23:00

 • 23:00 - 00:00
  Weekdays Summer Rock Nights
 • 00:00 - 01:00
  ΝΙΚΟΣ ROXX ZTAR ΔΑΛΑΜΠΥΡΑΣ
  ΑΘΛΙΟΣ X
 • 01:00 - 07:00
  1055Rock Overnight
ad banner ad banner ad banner ad banner
ad banner ad banner ad banner