ΓΙΑΝ ΒΑΝ – Παύλος Παυλίδης

Ο Jan Van de Engel με την μπάντα του ΓΙΑΝ ΒΑΝ δημιουργούν μουσική με αφετηρία τον ελληνικό στίχο και ήχο, τα ρεμπέτικα, τα λαϊκοδημοτικά, το μπασοκίθαρο, τον τζαζμπανίστα αλλά και το afro-beat, το funk, την χορευτική μουσική και το synth pop.

Στο τελευταίο τους δισκογραφικό πόνημα με τίτλο Κακό Ποίημα, συμμετέχει και ο Παύλος Παυλίδης στα φωνητικά.

Ακούστε εδώ το κομμάτι Κλωστή.

Να θυμίσουμε ότι ο Παύλος Παυλίδης είχε δώσει στη δημοσιότητα πέρυσι το Μάη ένα video για το κομμάτι Η Νέα Βαρβαρότητα (πατήστε εδώ για να διαβάσετε το σχετικό άρθρο του 1055Rock),

ενώ περίπου πριν δύο μήνες κυκλοφόρησε το video για το Ένα Αλλιώτικο Παιδάκι, ένα κομμάτι αφιερωμένο στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου.

Cage The Elephant

To δεύτερο single το οποίο φέρει τον τίτλο House Of Glass έδωσαν στη δημοσιότητα οι Cage The Elephant.

Nα πούμε ότι και αυτό το κομμάτι μαζί με το Ready To Let Go, περιλαμβάνεται στο επερχόμενο album του συγκροτήματος Social Cues, το οποίο αναμένεται στα ράφια των δισκοπωλείων στις 19 Απρίλη.

Without Further ado λοιπόν, ακούστε την κομματάρα House Of Glass εδώ.

Στο repeat…

Τhe Cranberries

Μετά το δεύτερο single The Pressure που έδωσαν στη δημοσιότητα πριν μία εβδομάδα περίπου, οι Cranberries κυκλοφόρησαν το animation video για το κομμάτι Αll Over Now και το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Τα All Over Now και The Pressure περιλαμβάνονται με άλλα 9 κομμάτια στο επικείμενο album του συγκροτήματος, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 26 Απρίλη και φέρει τον τίτλο The End.

Nα θυμίσουμε ότι στις 14 Γενάρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο της Dolores O’Riordan, o oποίος σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόνημα προήλθε από τοξικό σοκ που οφειλόταν σε κατανάλωση αλκοόλ και οδήγησε σε πνιγμό.

Alice In Chains

Δείτε πατώντας εδώ το πρώτο επεισόδιο και πατώντας εδώ το δεύτερο επεισόδιο του film Βlack Antenna που έδωσαν πρόσφατα στη δημοσιότητα οι Alice In Chains.

Να πούμε ότι η ταινία είναι εμπνευσμένη από το Rainier Fog, το τελευταίο album του συγκροτήματος και θα δίνεται αποσπασματικά στη δημοσιότητα.

Τους περιμένουμε για πρώτη φορά στη χώρα μας τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού στα πλαίσια του Release Athens Festival.

Keith Flint

Σε απαγχονισμό οφείλεται ο θάνατος του Keith Flint, frontman των Prodigy, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόνημα.

Ο Keith Flint, έδωσε τέλος στη ζωή του στις 4 Μαρτίου.

Ευτυχία Κασιάρη

Εφη Δρογουτη
20:00 - 23:00

 • 23:00 - 00:00
  Weekdays Summer Rock Nights
 • 00:00 - 01:00
  ΝΙΚΟΣ ROXX ZTAR ΔΑΛΑΜΠΥΡΑΣ
  ΑΘΛΙΟΣ X
 • 01:00 - 07:00
  1055Rock Overnight
ad banner ad banner ad banner ad banner
ad banner ad banner ad banner