Λίγα λόγια για τον 1055 rock.

Αυτοαποκαλούμαστε ως ο καλύτερος ροκ σταθμός της Ελλάδας, και να σας πούμε την αλήθεια το πιστεύουμε κιόλας. Το πιστεύουμε γιατί προσπαθούμε να υπηρετούμε την ροκ μουσική στην ολότητα της, χωρίς να βάζουμε ταμπέλες και playlisters. Μεταδίδουμε το ίδιο άνετα heavy metal, και το ίδιο άνετα electro και new wave. Μπορούμε να χτυπηθούμε με punk, αλλά να απολαύσουμε τη Βρετανίλα των Pulp και των Blur. Να πιούμε νερό στο όνομα των Ramones, και μια μπύρα στην υγεια των Whitesnake. Να αφιερώσουμε ένα Σαββατοκύριακο στους Led Zeppelin, αλλά να ξεπατικώνουμε τους Nightstalker. Να παίζουμε πασίγνωστα ροκ συγκροτήματα, αλλά να κολλάμε με τοπικά συγκροτήματα γιατί απλά η μουσική τους μας μιλάει. Με λίγα λόγια είμαστε ροκ όσο δε πάει άλλο.

Ροκ φυσικά δεν είναι μόνο μουσική, ροκ είναι μια άποψη για την ζωή. Ροκ είναι καταρχήν να έχεις άποψη. Ροκ είναι να την λες ελεύθερα. Ροκ είναι να αντιπολιτεύεσαι με επιχειρήματα, ροκ είναι να σέβεσαι το περιβάλλον, ροκ είναι να σέβεσαι την διαφορετικότητα, την προσωπικότητα, και τις επιλογές του άλλου. Ροκ είναι να υπερασπίζεσαι όλα τα παραπάνω, χωρίς φανφάρες. Ροκ είναι να μπορείς να νιώθεις ροκ χωρίς τα απαραίτητα ενδυματολογικά αξεσουάρ. Ροκ είναι πρόοδος. Ροκ είναι ο διάλογος. Ροκ είναι ο 1055rock.

Για όλα τα παραπάνω, προσπαθούμε, και θα προσπαθούμε. Για όλα τα παραπάνω επενδύουμε σε ανθρώπινο προσωπικό, και όχι σε υπολογιστές που παίζουν μόνοι τους. Για όλα τα παραπάνω όμως απολαμβάνουμε και το κόλλημα που έχουν οι ακροατές μας μαζί μας. Το θέμα είναι ότι και εμείς όμως είμαστε κολλημένοι με τους ακροατές μας. Το 2018 θα κλείσουμε 17 χρόνια στον αέρα. 17 χρόνια, και πολλοί από εσάς μας ακολουθείτε από την πρώτη μέρα. Πολλοί από εσάς ακούτε τους ίδιους παρουσιαστές ακόμα και σήμερα. Γιατί εάν είσαι ροκ, είσαι οικογένεια, η οικογένεια του 1055rock είτε είσαι στο μικρόφωνο, είτε είσαι στο ραδιόφωνο.

Αυτοί είμαστε, ευχαριστούμε που μας βάζετε στις ζωές σας.

Ελενη Σκαρπου
'Ασωτη
21:00 - 23:00

 • 23:00 - 00:00
  Χριστοφορος Γεωργιου
  X-treme Metal Zone
 • 00:00 - 01:00
  Χριστοφορος Γεωργιου
  X-treme Metal Zone
 • 01:00 - 10:00
  Non Stop Rock Music
ad banner ad banner
ad banner ad banner ad banner